Psykologer
Prew month

Februari

Next month
MåndagTisdagOnsdagTorsdagFredagLördagSöndag
TiOnToFr
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

Om psykologen
Mitt namn är Behnaz Zeraatgar och jag har i grunden en magisterexamen i psykologi som består av kriminologi, pedagogik och psykologi. Vidare har jag även en Medicine magisterexamen med huvudområdet psykoterapi och är legitimerad psykoterapeut med inriktning KBT (Karolinska Institutet).

Min övertygelse är att vi människor kan förändra destruktiva mönster och min ambition är att förmedla hopp och konkret hitta de terapeutiska verktyg som passar just dig och som kan leda dig till dina mål och önskningar. Att hjälpa människor minska lidande, utvecklas och hitta sin mening i livet är min drivkraft och min största passion.
Utbildning
Jag använder mig av mina teoretiska kunskaper i kombination med flerårig praktisk erfarenhet (10 års behandlings erfarenhet) och framförallt mitt personliga förhållningssätt i möte med andra människor.

Mina tidigare arbetserfarenheter har varit från barn och ungdomspsykiatrin, behandlingshem, öppenvårdsverksamheter där jag har jobbat med familjebehandling, ungdomsbehandling samt handledning av jour och fosterfamiljer, vuxenpsykiatrin, psykosmottagning, beroende och missbruksvård samt primärvårdpatienter och privat verksamhet. Därmed träffar jag patienter av varierade svårigheter och diagnoser såsom bland annat Ångestproblematik av olika slag (GAD, Social ångest, tvångsproblematik mm), depression, stress och utmattningssyndrom, relationssvårigheter med mer.

Språk som jag bedriver terapi på är förutom svenska, engelska samt persiska.
Behnaz Zeraatgar

Behnaz Zeraatgar

Anmäl dig för att starta en konversation
Våra tjänster
  • Stress
  • Depression
  • Fobier
  • Tvångsproblematik
  • Social ångest
  • Utmattningssyndrom