(Polski) Psycholodzy

Tyvärr är denna artikel enbart tillgänglig på Polska. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Prew month

Februari

Next month
MåndagTisdagOnsdagTorsdagFredagLördagSöndag
TiOnToFr
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

Om psykologen
Jag är legitimerad psykolog och psykoterapeut inom kbt och schematerapi. Jag har arbetat i 20 år med människor i kris, som har oro och ångest, stressrelaterade problem och depression. Arbetar med känslomässiga problem där jag hjälper människor att förstå och anpassa känslor efter sina yttre och inre behov. Jag kan också använda mindfulness och self-compassion när det är lämpligt. Jag kan erbjuda tider både på dagar, kvällar och vid behov under helgen. Välkomna att boka tid!
Utbildning
Jag är alltså utbildad och legitimerad psykolog vid Stockholms Universitet och legitimerad psykoterapeut vid Kognitiva Institutet i Stockholm där jag också har gått min schematerapiutbildning. Jag är även utbildad i affektorienterad korttidsterapi vid SAPU i Stockholm och är certifierad mindfulnessinstruktör. Jag har en bred erfarenhet från vården, och under de 20 år jag arbetat har jag jobbat både med allt från psykospatienter till hjärnskaderehabilitering. Idag arbetar jag halvtid med min egen praktik där jag tar emot individuella patienter och ibland par och familjer. Jag är van vid att arbeta med människor från olika länder och kan arbeta både på svenska och engelska. Jag är konsult och tar emot remisser från Vårdcentral och möter här människor mellan 18 och 90! Här handlar det om alla typer av psykiska problem som kris, utmattningssyndrom, nedstämdhet och oro eller social fobi. Jag gör också neuropsykiatriska bedömningar och hjälper personer som behöver utredas för ADHD eller diagnoser inom autistspektrumet.
På min andra halvtid arbetar jag med ”unga vuxna”, unga människor mellan 18 och 25 då detta är en grupp som kan behöva extra stöd då man ska hitta sin väg in i vuxenheten. Här jobbar jag både individuellt och med grupper.
Jag bor i Stockholm med min familj och har tidigare i livet arbetat som journalist i tio år inom både radio och dagspress, ett yrke som precis som psykologens utgår från ett starkt människointresse och en vilja att förstå och sätta sig in i nya sammanhang.
Elisabeth Jansson

Elisabeth Jansson

Anmäl dig för att starta en konversation
Våra tjänster
  • Fobier
  • Utmattningssyndrom
  • Kriser
  • Ångest/Oro
  • Nedstämdhet
  • Stressrelaterade problem