(Polski) Psycholodzy

Tyvärr är denna artikel enbart tillgänglig på Polska. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Prew month

Februari

Next month
MåndagTisdagOnsdagTorsdagFredagLördagSöndag
TiOnToFr
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

Om psykologen
Hjärtligt välkommen till leg psykolog och KBT psykoterapeut Katarina Hjärtberg.Tillsammans kommer vi att arbeta för att du ska förverkliga dina mål och leva ett rikare liv! Du kommer att få redskap för att skaffa dig det liv du egentligen vill leva. Jag vänder mig till dig som vill känna mer livslust, inre frid, glädje, frihet, kärlek och en djupare mening.
Jag erbjuder dig både dags-, kvälls- och helgtider.
HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ATT BOKA DIN TID!
Utbildning
Jag har svensk psykologexamen och är av Socialstyrelsen legitimerad psykolog sedan många år, medlem av Sveriges Psykologförbund och Psykologföretagarna. Vidare är jag utbildad KBT psykoterapeut i Rom, Italien, under de år jag bodde där. Min yrkeserfarenhet är lång och bred.. Jag har tillämpat KBT i behandling, psykisk friskvård, rådgivning, föreläsningar, utbildning, ledarutveckling, med enskilda, par och grupper. Krisbearbetning i samarbete med försäkringsbolag. Jag har lärt ut hur man kan tillämpa KBT i sin vardag för att förverkliga de mål man sätter.. Jag har i många år haft en egen psykologmottagning, och även haft samarbete med flera psykiatriker, psykologer och ett friskvårdsföretag.Under en längre period har jag arbetat via chat, epost, telefon och video med mycket goda resultat. 2013 kom min bok, Hälsa varje dag på Collana förlag. I boken beskriver jag ett psykologiskt träningsprogram för ökat vardagsvälbefinnade. Detta program kan alla människor ha glädje av för att leva ett rikare liv. I boken finns också min Tankeskola, som innehåller 22 lektioner, Med hjälp av Tankeskolan kan du förändra dina tankemönster så att du kan förverkliga dina mål och öka ditt vardagsvälbefinnade. De språk jag arbetar på är svenska, engelska och italienska. Hjärtligt välkommen att boka din tid!
Katarina Hjärtberg

Katarina Hjärtberg

Anmäl dig för att starta en konversation
Våra tjänster
  • Stress
  • Depression
  • Självkänsla
  • Självförtroende
  • Utmattnings syndrom
  • Oro
  • Livskriser
  • Psykisk friskvård