Psykologer
Prew month

Februari

Next month
MåndagTisdagOnsdagTorsdagFredagLördagSöndag
TiOnToFr
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

Om psykologen
Jag erbjuder dig både dags, kvälls och helgtider!
Hjärtligt välkommen till leg psykolog och KBT psykoterapeut Katarina Hjärtberg. De språk jag arbetar med är svenska, engelska och italienska. Jag har arbetat med människor från många olika länder, en stor del av samhälls spektrat, och allt från barn till personer upp till 90 års åldern. Jag har mycket lång och bred yrkeserfarenhet. Sedan 2012 arbetar jag via Skype, chat och epost, dvs brevcoaching med utmärkta resultat. Jag kommer att lära dig hur du kan känna mer glädje, frihet och mening! Du kommer att lära dig att förverkliga dina drömmar och mål, och skaffa dig det liv du egentligen vill leva! Tiden är din dyrbaraste resurs..lär dig att utnyttja den! Välkommen att boka din tid!

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ATT BOKA EN TID MED MIG!
Utbildning
Jag har svensk psykologexamen, och svensk psykologlegitimation sedan många år. Av Socialstyrelsen legitimerad, medlem av Sveriges Psykolog Förbund och Psykologföretagarna.Vidare är jag utbildad KBT psykoterapeut i Rom, Italien under de år jag bodde där. I mer än trettio år har jag tillämpat KBT i min egen verksamhet. Under dessa trettio år har jag tillämpat KBT i behandling, enskilda, par, grupper,coaching, rådgivning, psykisk friskvård, och ledarutveckling.
Jag bygger starkare människor! Vill du känna mera frihet,glädje, passion, energi,mening, inre frid och kärlek? Jag kommer att lära dig att öka och behålla ditt vardags välbefinnande i livets ups and downs. Sedan 2012 har jag arbetat med flera hundra personer online med utmärkta resultat. 2013 kom min bok Hälsa varje dag på Collana förlag. I perioder lever jag på en grekisk ö, där lever jag enkelt med cykel, omgiven av havet, tystnad, lugn, blommor och fjärilar. Där erbjuder jag retreats ,och vi arbetar med nutids människans viktigaste frågor; VEM OCH VAD BEHÖVER DU EGENTLIGEN? SLÖSA INTE BORT DIN DYRBARA TID! Jag känner mig mycket tacksam, jag är frisk, har två underbara döttrar, har djup äkta kärlek och vänskap och ett arbete som jag brinner för!

JAG KAN HJÄLPA DIG MED FÖLJANDE:
Depression, oro, ångest, självkänsla, självförtroende, stress, utmattnings syndrom, fobier, livskriser, par, bygga djupa kärleksförhållanden, hitta äkta kärlek, välja rätt partner, välja hälsosamma relationer, ätstörningar, övervikt, psykisk friskvård, separationer, vårdnadstvister, dating, existentiella frågor,förverkliga drömmar, personlig utveckling, rådgiving och coaching. Dessutom är du välkommen att boka brevcoaching, dvs via epost.
Hjärtligt välkommen att boka din tid!
Katarina Hjärtberg

Katarina Hjärtberg

Anmäl dig för att starta en konversation
Våra tjänster
  • Stress
  • Depression
  • Självkänsla
  • Självförtroende
  • Utmattnings syndrom
  • Fobier
  • Ångest
  • Livskriser