Så bokar du tid hos oss

Vi har förberett för dig några lösningar, som hjälper dig att kontakta våra experter. För att använda vår hjälp måste du först skapa ett konto, som inte kostar någonting.

När du loggar dig in i ditt konto, kan du kontakta Psykologen.

1 Välja Psykologen

psycholog
Bläddra genom alla profiler av våra psykologer och välja den profil som passar till dina behov. Om du inte är säker vem att välja, skriv ett e-postmeddelande till oss. Vi hjälper dig att välja den riktiga psykologen.

2 Välj kontaktsätt

psycholog

Via e-postmeddelande kan du beskriva dina besvär efter att du har loggat in i ditt konto och betalat för tjänsten. Glöm inte att beskriva dina besvär så tydligt som möjligt! Psykolog du har valt svarar på ditt e-postmeddelande inom 4 arbetsdagar.Video Skype möte är det bästa sätt att kontakta Psykologen. Först bokar du tid och får bekräftelse via e-post. Sedan får du inloggningslänk och instruktion hur att kontakta Psykologen via Skype. Mötet tar 50 minuter.
Om du bokar parterapi eller familjeterapi boka två möten efter varandra på samma dag, så att hela mötet tar 2×50 minuter. Det är optimal tid för en effektiv parterapi eller familjeterapi.

3 Boka tid

psycholog

Om du bokar ett video Skype möte, välja den dag och timme i Psykologens kalender som passar dig bäst.
OBS! Om du bokar parterapi eller familjeterapi boka två möten efter varandra på samma dag, så att hela mötet tar 2×50 minuter. Det är optimal tid för en effektiv parterapi eller familjeterapi.

4 Bekräfta ditt val och betala

psycholog
Betala för tjänsten via PayU eller Paypal. Systemet hjälper dig att betala med kontokort, att överföra pengar eller att betala på konto. Alla betalningsätt är försäkrade med SSL Certifikat.

5 Bekräftelse av din betalning

psycholog

När vi får pengar på vårt konto bekräftar vi den utvalda tiden via e-post. All information om tiden finns även i ditt konto. Du får även alla uppgifter du behöver att kontakta den utvalda Psykologen.
Om du har valt ett video Skype möte, måste du ha Skype program på din dator. Vi skickar även en länk till instruktion hur att använda Skype.

6 Möte med Psykologen

psycholog
Ett individuellt möte med Psykologen tar 50 minuter. Logga dig in i ditt Skype-konto på den bekräftade tiden och ringa till Psykologen. Du får Skype-namn av den utvalda psykologen via e-post. Psykologens Skype namn finns även i ditt konto under: beställningar.